Alle informatie over de bereikbaarheid van en het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen vind je op

Vervoer in en naar Antwerpen en Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Experience Antwerp and get started right away!

Ontdek het volledige aanbod

Een Rubens bewonderen door de ogen van de conservator, de Antwerpse geschiedenis opsnuiven tijdens een gegidste stadswandeling of liever een van de prachtige kerken of inspirerende musea bezoeken? Ons aanbod is net zo bruisend als de stad zelf. Waar wacht je nog op? Ontdek, boek en beleef Antwerpen!

2024: het jaar van James Ensor

Ontdek alle verrassende activiteiten

Verrassende activiteiten

Ontdek alle activiteiten

Populairste activiteiten

Ontdek alle stadswandelingen

Populairste stadswandelingen

Ontdek alle museumrondleidingen

Populairste museumrondleidingen 

Ontdek alle instaprondleidingen

Individuele tickets voor een gegidste museumrondleiding

Ontdek alle activiteiten

Individuele tickets voor een begeleide activiteit

Ontdek alle musea

Een handig overzicht van alle Antwerpse musea

Ontdek alle buurten

Op stap in de mooiste Antwerpse buurten

Ontdek alle locaties

Locaties die je bezoek meer dan waard zijn

Stad aan het water

Hip Antwerpen

Don’t just visit. Experience Antwerp.

Je staat op het punt een stad te bezoeken, maar waar begin je met het plannen van je bezoek? Vaak vind je online een versnipperd aanbod of word je iets voorgeschoteld dat achteraf niets voor jou blijkt te zijn. Niet in Antwerpen! Dankzij Experience Antwerp heb je een betrouwbare partner met gouden tips én tickets. Experience Antwerp begeleidt je om onze stad niet enkel te bezoeken maar ook echt te ervaren. Check it out!

  • Officiële partner
    Experience Antwerp is de officiële partner van stad Antwerpen voor tickets en tips. We bundelen de meest uiteenlopende ervaringen op één plek, zodat jij onze stad ten volle kan beleven.
  • Simpel & intuïtief
    Experience Antwerp is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en intuïtieve one-stop-shop. Zie het als een gratis en persoonlijke gids die jou de weg wijst door al het moois dat Antwerpen te bieden heeft. Ontdek, boek en beleef!
  • Getest & goedgekeurd
    Ons aanbod is getest en goedgekeurd door echte Antwerpenaren, zo helpen we jou om de lokale hartslag van onze stad te beleven en wordt jouw bezoek aan Antwerpen écht de moeite waard.

Blog

Lees alle artikels

Op zoek naar de hipste hotspots, niet te missen culinaire hoogstandjes, de leukste activiteiten voor jong en oud of verborgen pareltjes die zelfs een geboren en getogen Antwerpenaar niet kent? Beleef nog meer van Antwerpen dankzij de insidertips van échte locals. Check it out en haal nóg meer uit je bezoek aan deze prachtige stad!