Corona-update: Omwille van de huidige maatregelen kan je niet boeken voor de periode februari & maart. Een stadswandeling in openlucht kan weer plaatsvinden vanaf 1 april 2021, een groepsbezoek/rondleiding in een stadsmuseum is mogelijk vanaf 1 mei 2021. Deze data zijn onder voorbehoud en onderhevig aan coronamaatregelen die op dat moment gelden. De coronamaatregelen beperken eveneens het maximaal aantal toegelaten deelnemers. Voor specifieke informatie over de Antwerpse Stadsgidsen of de historische wandelingen van stad Antwerpen, klik je op de link. Voor vragen kan je bij ons terecht via info@experienceantwerp.be.

EN | FR | DE

Experience Antwerp and get started right away!

Ontdek het volledige aanbod

Een Rubens bewonderen door de ogen van de conservator, de Antwerpse geschiedenis opsnuiven tijdens een gegidste stadswandeling of liever een van de prachtige kerken of inspirerende musea bezoeken? Ons aanbod is net zo bruisend als de stad zelf. Waar wacht je nog op? Ontdek, boek en beleef Antwerpen!

Locaties die je bezoek meer dan waard zijn

Ontdek alle locaties

De Antwerpse skyline pronkt met tal van architecturale eyecatchers. Van het indrukwekkende Havenhuis en imposante MAS tot het eeuwenoude Steen en de torenhoge Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, deze locaties zijn de trots van de stad. Onze favoriete locaties? Moeilijk kiezen! Daarom stellen we je alvast de meest bezochte locaties voor.

Top 3 gegidste wandelingen

Ontdek alle wandelingen

Een stadswandeling met de Antwerpse Stadsgidsen door de diamantwijk, architecturale sculpturen ontdekken in het Middelheimmuseum of toch liever een rondleiding in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal? Onze gidsen nemen je mee op sleeptouw langs de mooiste verborgen pareltjes van Antwerpen en laten geen verhaal onverteld.

Don’t just visit. Experience Antwerp.

Je staat op het punt een stad te bezoeken, maar waar begin je met het plannen van je bezoek? Vaak vind je online een versnipperd aanbod of word je iets voorgeschoteld dat achteraf niets voor jou blijkt te zijn. Niet in Antwerpen! Dankzij Experience Antwerp heb je een betrouwbare partner met gouden tips én tickets. Experience Antwerp begeleidt je om onze stad niet enkel te bezoeken maar ook echt te ervaren. Check it out!

  • Officiële partner
    Experience Antwerp is de officiële partner van stad Antwerpen voor tickets en tips. We bundelen de meest uiteenlopende ervaringen op één plek, zodat jij onze stad ten volle kan beleven.
  • Simpel & intuïtief
    Experience Antwerp is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en intuïtieve one-stop-shop. Zie het als een gratis en persoonlijke gids die jou de weg wijst door al het moois dat Antwerpen te bieden heeft. Ontdek, boek en beleef!
  • Getest & goedgekeurd
    Ons aanbod is getest en goedgekeurd door echte Antwerpenaren, zo helpen we jou om de lokale hartslag van onze stad te beleven en wordt jouw bezoek aan Antwerpen écht de moeite waard.

Blog

Lees alle artikels

Op zoek naar de hipste hotspots, niet te missen culinaire hoogstandjes, de leukste activiteiten voor jong en oud of verborgen pareltjes die zelfs een geboren en getogen Antwerpenaar niet kent? Beleef nog meer van Antwerpen dankzijk de insidertips van échte locals. Check it out en haal nóg meer uit je bezoek aan deze prachtige stad!