EN | FR | DE
Welkom op het ‘Schoon Verdiep’ (in het NL)
Welkom op het ‘Schoon Verdiep’ (in het NL)
Welkom op het ‘Schoon Verdiep’ (in het NL)

Stadhuis Antwerpen

Welkom op het ‘Schoon Verdiep’ (in het NL)

Deze korte gegidste rondleiding (1 uur) op de mooiste verdieping, het vermaarde ‘Schoon Verdiep’, van het Stadhuis van Antwerpen, laat je kennis maken met de monumentale pracht, sociale en culturele betekenis, huidige politieke functie en bewogen geschiedenis van dit schitterende gebouw.

TIP: Verkies je evenwel een uitgebreid bezoek (bijna 2 uur) aan het stadhuis Antwerpen waarbij je – na het bekijken van de indrukwekkende voorgevel met je gids – via een leuke audiovisuele opstelling een ruimer inzicht krijgt in de geschiedenis en de restauratie van het stadhuis vooraleer je aansluitend het Schoon Verdiep gaat ontdekken? Kies dan voor de volledigere rondleiding ‘Welkom op het stadhuis’.

From 24/04/2022 10:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

Kies uw tickets, datum en tijd

Selecteer het aantal deelnemers per groepswandeling of het aantal gewenste individuele tickets.

+-
9,00

Opgelet: Vooraleer je je begeeft naar de Foyer waar de gids op je wacht, dien je eerst je toegangsbadge op te halen aan de Onthaalbalie van het stadhuis (links in de inkomhal, zijde Grote Markt). Meld je daar 15 minuten voor het opgegeven startuur van de rondleiding aan. De onthaalbediende zal je ticket controleren, naam en voornaam noteren en je dan de toegangsbadge geven. Kom dus zeker op tijd!

In winkelmandje