EN | FR | DE

Filters

Sluit map

Ontdek de mooiste plekken van de stad

Periode:
Prijs:
Locaties:
Interesses:
Geschikt voor:
Beschikbare talen:
Aangeboden door:

Ontdek de mooiste plekken van de stad

Antwerpen ontdekken met een gids? Dat kan! Samen met een gids beleef je Antwerpen ten volle en kom je meer te weten over de rijke geschiedenis van onze stad aan de stroom. Terwijl je wandelt door pittoreske straatjes of geniet van lokale delicatessen, vertelt de gids je verhalen over vroeger en nu. Van een wandeling door het Quartier Latin tot een kijkje achter de schermen van het Vleeshuis, jouw professionele gids laat geen verhaal onverteld.

Wil je dolgraag de stad Antwerpen beter leren kennen? Dan is de keuze voor een gidstour in Antwerpen snel gemaakt. Er zijn allerlei begeleide tours in Antwerpen waaraan je kunt deelnemen. Op die manier leer je de stad beter kennen zonder dat je een belangrijke bezienswaardigheid mist. Een gidstocht in Antwerpen is leuk als je al in de stad woont, maar ook zeker aanrader als je een aantal dagen doorbrengt in deze Belgische stad. Een rondleiding door Antwerpen onder begeleiding van een gids is daarom beslist de moeite waard. Kies bijvoorbeeld voor een bus tour in Antwerpen of ga voor een ander soort tour.

Wat is een gidstour Antwerpen?
Begeleide tours in Antwerpen zijn er in allerlei variaties. Maak bijvoorbeeld een bus tour in Antwerpen en geniet vanaf een comfortabele zit- of staanplaats van wat de stad je te bieden heeft. Een privétour in Antwerpen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Slenter langs de Antwerpse haven of ontdek de geweldige Diamantbuurt. Maak je graag een gidstour in Antwerpen aan de hand van een bepaald thema? Dan is een thematour in Antwerpen een prima keuze. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om de stad beter te leren kennen op een manier die jou aanspreekt.

Wat maakt begeleide tours in Antwerpen speciaal?
Welke gidstour in Antwerpen je ook kiest, je geniet van wat de stad je te bieden heeft. Tijdens een wandeling of bus tour in Antwerpen leer je de stad beter kennen. Veel bezienswaardigheden liggen op wandelafstand van elkaar zodat er genoeg tijd is om alles te bewonderen. Dit gaat niet alleen op als je kiest voor een thematour in Antwerpen, maar ook als je voorkeur uitgaat naar een privétour in Antwerpen. En hoe leuk is het om dit te doen onder begeleiding van een ervaren gids. Die kent de ins & outs en kan je van alles vertellen over wat de stad Antwerpen zo bijzonder maakt.

Boek een begeleide tour in Antwerpen
Combineer je je bezoek aan de stad graag met een rondleiding in Antwerpen? Met een gidstour Antwerpen ben je zeker van een onvergetelijk dagje weg. Na een leuke tour onder begeleiding van een ervaren gids ontspan je heerlijk op een van de terrassen of proef je van de gastronomische keuken in Antwerpen. Kies daarom voor een van de begeleide tours in Antwerpen en ga voor een geslaagd uitje in de Belgische havenstad. Later kijk je er met plezier op terug en zijn er de leuke herinneringen die je doen glimlachen.

Lees meer Lees minder