Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

Jouw aanbod op Experience Antwerp?

Ben je een organisator van tours, een leuke activiteit, expositie of evenement in Antwerpen en ben je benieuwd naar onze werking?
We geven je hier alvast een korte introductie over wat Experience Antwerp voor jou kan betekenen en nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Eens jouw aanbod op het platform staat, nemen we het mee op in onze digitale marketingstrategie waar we Antwerpen en jouw aanbod pro-actief promoten. Naast digitale marketing voeren we uitgebreide communicatiecampagnes en werken we samen met een aantal mediapartners om Experience Antwerp en jouw aanbod een zo groot mogelijk bereik te geven.

Ons professioneel netwerk bestaat uit travel agents, tour operatoren, verenigingen en de hotelsector. Dé partijen die je wil bereiken om kennis te maken met je aanbod.

Ons supportteam staat je met raad en daad bij tijdens het onboarden, ondersteunt in het beheer van je verkoopskanaal en zorgt voor een duidelijke rapportage en administratie.

Zin om de krachten te bundelen? Stuur ons een mailtje, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin we onze werking verder kunnen toelichten.

Wij kijken er alvast naar uit!

Kathedraal