Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

EN | FR | DE
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers

Stadhuis Antwerpen

Een paleis voor wereldburgers

Deze uitgebreide rondleiding (105 minuten) start met de renaissance buitenzijde van het Stadhuis van Antwerpen. Vervolgens brengt je groep een bezoek aan de gerenoveerde gelijkvloerse verdieping waar je gids jullie leidt langs een leuke audiovisuele opstelling over de geschiedenis en restauratie van dit indrukwekkende historisch gebouw. Tot slot verkennen jullie de mooiste verdieping, het vermaarde ‘Schoon Verdiep’, en maakt je groep kennis met de monumentale pracht, de sociale en culturele betekenis en de huidige politieke functie van dit schitterende stadhuis, een groots paleis waarin de Antwerpenaren zich terecht trotse wereldburgers voelen.

TIP: Lijkt deze rondleiding je wat lang of uitgebreid voor je groep? Kies dan voor de korte gegidste rondleiding ‘Het Schoonste Verdiep’ en beperk zo jullie bezoek tot een onvergetelijk uur op de prachtigste verdieping van het gerestaureerde stadhuis van Antwerpen.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Bulgaars

Beschikbare tijdsloten

Om te weten of het gewenste tijdslot beschikbaar is, voer het aantal deelnemers bij "Groepsgrootte (Groepsticket)" in, kies de taal van de gids en selecteer de datum.

From 24/04/2022 10:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

155,00 per groep

Opgelet: geen start in of bij het Stadhuis zelf maar bij de boom ter hoogte van Grote Markt 13.

Belangrijk: Meld je 10 minuten voor het opgegeven startuur van de rondleiding met het groepsreservatiebewijs aan bij de gids. Om veiligheidsredenen dient de naam en voornaam van alle deelnemers bij de gids genoteerd te worden op een registratielijst. Kom dus zeker op tijd naar het startpunt!

In winkelmandje