EN | FR | DE
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers
Een paleis voor wereldburgers

Stadhuis Antwerpen

Een paleis voor wereldburgers

Deze uitgebreide rondleiding (105 minuten) start met de renaissance buitenzijde van het Stadhuis van Antwerpen. Vervolgens brengt je groep een bezoek aan de gerenoveerde gelijkvloerse verdieping waar je gids jullie leidt langs een leuke audiovisuele opstelling over de geschiedenis en restauratie van dit indrukwekkende historisch gebouw. Tot slot verkennen jullie de mooiste verdieping, het vermaarde ‘Schoon Verdiep’, en maakt je groep kennis met de monumentale pracht, de sociale en culturele betekenis en de huidige politieke functie van dit schitterende stadhuis, een groots paleis waarin de Antwerpenaren zich terecht trotse wereldburgers voelen.

TIP: Lijkt deze rondleiding je wat lang of uitgebreid voor je groep? Kies dan voor de korte gegidste rondleiding ‘Het Schoonste Verdiep’ en beperk zo jullie bezoek tot een onvergetelijk uur op de prachtigste verdieping van het gerestaureerde stadhuis van Antwerpen.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Bulgaars

From 24/04/2022 10:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

Kies uw tickets, datum en tijd

Selecteer het aantal deelnemers per groepswandeling of het aantal gewenste individuele tickets.

150,00 per groep

Opgelet: geen start in of bij het Stadhuis zelf maar bij de boom ter hoogte van Grote Markt 13.

Belangrijk: Meld je 10 minuten voor het opgegeven startuur van de rondleiding met het groepsreservatiebewijs aan bij de gids. Om veiligheidsredenen dient de naam en voornaam van alle deelnemers bij de gids genoteerd te worden op een registratielijst. Kom dus zeker op tijd naar het startpunt!

In winkelmandje