Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

EN | FR | DE
Kunst op de campus: Stadscampus
Kunst op de campus: Stadscampus
Kunst op de campus: Stadscampus

Antwerpse Stadsgidsen

Kunst op de campus: Stadscampus

Deze rondleiding kan enkel op aanvraag worden geboekt.

Onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening behoren traditioneel tot de opdracht van een universiteit. Op de Universiteit Antwerpen wordt daar ook kunst en cultuur aan toegevoegd. De commissie Kunst op de Campus voert al sinds de jaren zeventig een actief kunstbeleid en het resultaat is een collectie die ondertussen meer dan 1100 schilderijen, sculpturen en andere vormen van plastische, voornamelijk hedendaagse kunst, telt. De werken worden niet ondergebracht in een afgebakend museum, maar, verdeeld over vier campussen, geïntegreerd in de leefwereld van personeel en studenten: aan de muur in de wandelgangen, op het plafond, verscholen in het groen.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans

Beschikbare tijdsloten

Om te weten of het gewenste tijdslot beschikbaar is, voer het aantal deelnemers bij "Groepsgrootte (Groepsticket)" in, kies de taal van de gids en selecteer de datum.

From 11/05/2021 10:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

130,00 per groep

Let op – deze rondleiding start op de volgende locatie:
Universiteit Antwerpen
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

Het is mogelijk dat enkele gebouwen tijdens een rondleiding niet toegankelijk zijn wegens activiteiten van Universiteit Antwerpen. Gelieve daarom eerst contact op te nemen met de Antwerpse Stadsgidsen via uantwerpen@kgva.be en alvast te laten weten om welke groep het gaat en op welke dag en welk uur je een rondleiding wenst. Zodra je een bevestiging krijgt, kan je de rondleiding boeken. Indien de gewenste dag en uur minder geschikt zijn, nemen we contact met je op om samen een andere datum te zoeken.

In winkelmandje