Tijdens Erfgoeddag op 23 april zijn tal van Antwerpse musea gratis te bezoeken. Gratis toegangstickets zijn te reserveren via de website van de musea zelf.

EN | FR | DE
Kunst op de campus: Museum to scale
Kunst op de campus: Museum to scale
Kunst op de campus: Museum to scale

Antwerpse Stadsgidsen

Kunst op de campus: Museum to scale

Onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening behoren traditioneel tot de opdracht van een universiteit. Op de Universiteit Antwerpen wordt daar ook kunst en cultuur aan toegevoegd. De commissie Kunst op de Campus voert al sinds de jaren zeventig een actief kunstbeleid en het resultaat is een collectie die ondertussen meer dan 1100 schilderijen, sculpturen en andere vormen van plastische, voornamelijk hedendaagse kunst, telt. De werken worden niet ondergebracht in een afgebakend museum, maar, verdeeld over vier campussen, geïntegreerd in de leefwereld van personeel en studenten: aan de muur in de wandelgangen, op het plafond, verscholen in het groen.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans

From 13/05/2021 10:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

Kies uw tickets, datum en tijd

Selecteer het aantal deelnemers per groepswandeling of het aantal gewenste individuele tickets.

121,00 per groep

Let op – deze rondleiding start op de volgende locatie:
Universiteit Antwerpen
Rodestraat 14
2000 Antwerpen

Het is mogelijk dat enkele gebouwen tijdens een rondleiding niet toegankelijk zijn wegens activiteiten van Universiteit Antwerpen. Gelieve daarom eerst contact op te nemen met de Antwerpse Stadsgidsen via uantwerpen@kgva.be en alvast te laten weten om welke groep het gaat en op welke dag en welk uur je een rondleiding wenst. Zodra je een bevestiging krijgt, kan je de rondleiding boeken. Indien de gewenste dag en uur minder geschikt zijn, nemen we contact met je op om samen een andere datum te zoeken.

In winkelmandje