Corona-update: Vanaf 26 april 2021 zijn stadswandelingen met maximaal 10 personen (inclusief gids) in openlucht weer toegelaten. Een groepsbezoek/rondleiding in een stadsmuseum is mogelijk vanaf 8 mei 2021. Deze datum is onder voorbehoud en onderhevig aan de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Voor vragen verwijzen we je graag door naar het contactformulier.

EN | FR | DE
Antwerpse Stadsgidsen

Antwerpse Stadsgidsen

Op zoek naar de geheimen van de stad Antwerpen? De Antwerpse Stadsgidsen helpen je ze graag ontdekken.

Ze hebben immers een hart voor onze stad, en kennen Antwerpen door en door. Dankzij hun gidsendiploma en permanente kwaliteitsopvolging is je wandeling gegarandeerd de moeite waard. De meeste Antwerpse Stadsgidsen zijn meertalig. Ze verwelkomen je dan ook graag in je eigen taal. Het bruisende heden en het roemruchte verleden, de haven en mode, kerken en kunst, gastronomie en diamant, typische wijken en andere culturen,… wat je ook zoekt, de Antwerpse Stadsgidsen wijzen je de weg!

Ontdek hun aanbod! De Antwerpse Stadsgidsen – een passie voor Antwerpen!

Waar kan je Antwerpse Stadsgidsen vinden?

  • De stadswandelingen aangeboden door de Antwerpse Stadsgidsen starten op verschillende locaties. De startlocatie vind je terug op de detailpagina van de rondleiding zelf.

Activiteiten