EN | FR | DE
Het Schoonste Verdiep
Het Schoonste Verdiep
Het Schoonste Verdiep

Stadhuis Antwerpen

Het Schoonste Verdiep

Deze korte gegidste rondleiding (1 uur) op de mooiste verdieping, het vermaarde ‘Schoon Verdiep’, van het Stadhuis van Antwerpen, laat je groep kennis maken met de monumentale pracht, sociale en culturele betekenis, huidige politieke functie en bewogen geschiedenis van dit schitterende gebouw.

TIP: Verkiest je groep evenwel een uitgebreid bezoek (bijna 2 uur) aan het stadhuis waarbij jullie met je gids, na het bekijken van de indrukwekkende voorgevel, via een leuke audiovisuele opstelling een ruimer inzicht krijgen in de geschiedenis en de restauratie van het stadhuis vooraleer aansluitend het Schoon Verdiep te gaan ontdekken? Kies dan voor de volledigere rondleiding ‘Een paleis voor wereldburgers’.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Bulgaars

From 24/04/2022 10:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

Kies uw tickets, datum en tijd

Selecteer het aantal deelnemers per groepswandeling of het aantal gewenste individuele tickets.

120,00 per groep

Opgelet: Vooraleer de groep zich in de Foyer bij de gids aanmeldt, dient de groepsverantwoordelijke 15 minuten voor het opgegeven startuur van de rondleiding aan de Onthaalbalie (links in de inkomhal zijde Grote Markt) een groepsregistratieformulier op te halen waarop alle namen en voornamen van de deelnemers correct moeten opgegeven te worden. In ruil voor het ingevulde groepsregistratieformulier ontvangt de groepsverantwoordelijke de toegangsbadges voor alle deelnemers.

In winkelmandje