Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

EN | FR | DE
Historische fietstocht
Historische fietstocht

Antwerpse Stadsgidsen

Historische fietstocht

In de stad is de fiets eigenlijk het snelste vervoermiddel. Het is verrassend wat je in Antwerpen op korte tijd allemaal kan bekijken. En fietsen in Antwerpen is bovendien prettig, gezond en goedkoop! De gids begeleidt je langs verkeersluwe route en bezoekt samen met jou de hoogtepunten van verschillende historische stadsdelen in Antwerpen per fiets. Uiteraard kom je langs de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het Steen, het MAS aan de oudste havendokken, het Rubenshuis, Museum Plantin-Moretus en de Grote Markt. Maar ook pittoreske plekjes zoals het vredevolle begijnhof en het schilderachtige Elzenveld zullen je meer dan bekoren tijdens deze historische fietstocht door Antwerpen.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Engels, Frans, Duits

Beschikbare tijdsloten

Om te weten of het gewenste tijdslot beschikbaar is, voer het aantal deelnemers bij "Groepsgrootte (Groepsticket)" in, kies de taal van de gids en selecteer de datum.

From 01/11/2020 11:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

121,00 per groep

Let op – deze rondleiding start op de volgende locatie:
Standbeeld Lange Wapper
Steenplein 1
2000 Antwerpen

Indien je geen gepast tijdslot vindt, een alternatieve startlocatie wenst of andere specifieke vragen hebt, contacteer ons dan via ons contactformulier of telefonisch op +32 3 205 56 05.

In winkelmandje