EN | FR | DE
Van renaissance tot renovatie
Van renaissance tot renovatie
Van renaissance tot renovatie
Van renaissance tot renovatie
Van renaissance tot renovatie

Stadhuis Antwerpen

Van renaissance tot renovatie

Tijdens deze gegidste themarondleiding (105 minuten) over de restauratie en vernieuwing van het Antwerpse Stadhuis ontdekt je groep delen van dit recent volledig gerenoveerde monument waarin je bij de meer traditionele rondleidingen niet komt. Jullie verkennen een nieuwe polyvalente ruimte in de kelder en het knappe Verlicht Verdiep, waar hedendaagse architectuur en een geïntegreerd kunstwerk tonen hoe geslaagd en vernieuwend de recente renovatie van het Stadhuis wel is. Daarnaast gaat er veel aandacht naar de restauratie van de gevels en naar het imponerende interieur van de oude Raadzaal.

Hoogtepunten van deze toch wel exclusieve rondleiding zijn het bezoek aan het zelden voor het publiek toegankelijke Salon van de Burgemeester en de onvergetelijke rondgang over de renaissance loggia, het panoramische balkon met een bijzonder uitzicht over de oude stad en de kathedraal.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Frans, Engels, Duits

From 24/11/2022 11:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

Kies uw tickets, datum en tijd

Selecteer het aantal deelnemers per groepswandeling of het aantal gewenste individuele tickets.

175,00 per groep

Opgelet: geen start in of bij het Stadhuis zelf maar bij de boom ter hoogte van Grote Markt 13

Belangrijk: Meld je 10 minuten voor het opgegeven startuur van de rondleiding met het groepsreservatiebewijs aan bij de gids. Om veiligheidsredenen dient de naam en voornaam van alle deelnemers bij de gids genoteerd te worden op een registratielijst. Kom dus zeker op tijd naar het startpunt!

In winkelmandje