Alle informatie over de bereikbaarheid van en het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen vind je op

Vervoer in en naar Antwerpen en Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Filters

Sluit map

Leer Antwerpen beter kennen via een gidstour in musea

Periode:
Locaties:
Interesses:
Geschikt voor:
Beschikbare talen:
Aangeboden door:

Leer Antwerpen beter kennen via een gidstour in musea

Museumliefhebbers zijn in Antwerpen ongetwijfeld aan het juiste adres! Dankzij haar rijke geschiedenis vind je in Antwerpen tal van musea. Van kunst en cultuur tot mode en geschiedenis, in de Antwerpse musea is er voor elk wat wils. Met een gids of liever op eigen houtje? Jij beslist!

Antwerpen is onder andere bekend vanwege zijn verschillende musea. Er is voor ieder wat wils, ongeacht welke smaak je hebt. Dit maakt de stad aantrekkelijk voor cultuur- en museum liefhebbers. Het Rubenshuis is een bekend museum. Hier ontdek je het leven en werk van Rubens. Er bevinden verschillende topstukken zodat het altijd interessant is om langs te gaan. Naast het Rubenshuis heeft Antwerpen natuurlijk nog veel meer musea en bovendien is het mogelijk om deel te nemen aan begeleide museum tours in Antwerpen. Zo weet je zeker dat je een leuke dag tegemoet gaat in het culturele en veelzijdige Antwerpen!

Wat zijn begeleide museum tours in Antwerpen?
Ben je op zoek naar een begeleide museum tour in Antwerpen? Wel, dan zit je bij ons helemaal goed. Wij bieden je namelijk de keuze uit verschillende museum tours in Antwerpen. Dit maakt het voor jou eenvoudig om een rondleiding te reserveren in een museum in Antwerpen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Red Star Line, het Maagdenhuis of laat je oog vallen op DIVA – Antwerp Home Of Diamonds. Tijdens een gidstour in musea in Antwerpen kom je van alles te weten over het museum dat je bezoekt. Het maakt je trip naar een museum beslist de moeite waard!

Hierom neem je deel aan een gidstour in Antwerpen
Wil je meer weten over een specifiek thema of onderwerp? Dan is het altijd aan te raden om een tour te boeken in een van de Antwerpse musea. Interessante details en weetjes zijn op die manier niet te missen. Dit is vooral leuk als je zeer geïnteresseerd bent in een bepaalde collectie of opmerkelijke items. Laat een gids jou alles vertellen over de items die je aantreft in een museum of kies voor een privétour door middel van een recorder met oortjes. Er is van alles mogelijk en dus mis je geen enkel hoogtepunt in de Antwerpse musea.

Boek een gidstour in Antwerpse musea
Of je voorkeur nu uitgaat naar Chocolate Nation of dat je dolgraag een bezoek brengt aan het Fotomuseum: je rondleiding of begeleide tour boek je eenvoudig online. Telefonisch reserveren mag natuurlijk ook. Wij garanderen je een fascinerende ervaring die je altijd zal bijblijven. Selecteer het museum van je bezoek en kies voor een onvergetelijke dag in een Antwerps museum.

Lees meer Lees minder