Alle informatie over de bereikbaarheid van en het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen vind je op

Vervoer in en naar Antwerpen en Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Filters

Sluit map

Ontdek interessante modetrends

Periode:
Locaties:
Interesses:
Geschikt voor:
Beschikbare talen:
Aangeboden door:

Ontdek interessante modetrends

Antwerpen is dé modehoofdstad van België. Er is niet alleen grote keuze uit modewinkels, Antwerpen heeft ook een eigen Modemuseum en er zijn verschillende bekende modeontwerpers voortgekomen uit Antwerpen. Wil je niets missen van de mode-ontwikkeling in Antwerpen, dan is het zeker aan te raden om deel te nemen aan een mode gidstour in Antwerpen. Je maakt kennis met een stukje historie, de verschillende Antwerpse modeontwerpers en de modetrends, vroeger en nu. Dit is een goede toevoeging als je dol bent op het shoppen van exclusieve mode in Antwerpen.

Wat is een mode gidstour in Antwerpen?
Vind je het interessant om meer te weten over de rol die Antwerpen heeft gespeeld in de internationale modewereld? Dan zijn begeleide fashion tours in Antwerpen beslist iets voor jou. Je hebt de keuze uit verschillende begeleide mode tours in Antwerpen. Tijdens je tour ontdek je de verschillende modewinkels die de stad rijk is, maar je komt bijvoorbeeld ook alles te weten over de Antwerpse Zes. Deze zes topdesigners veroverden in de jaren tachtig de internationale modewereld en zetten daarmee Antwerpen voorgoed op de kaart. Het is super interessant om te zien welke groeispurt Antwerpen daarin heeft doorgemaakt en hoe dat nu nog steeds zo is.

Wat maakt begeleide fashion tours in Antwerpen de moeite waard?
Kleding shoppen is meer dan alleen maar een kledingwinkel binnenstappen. Dit maakt het interessant om deel te nemen aan begeleide mode tours in Antwerpen. De Modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen trekt studenten aan vanuit de hele wereld en dit zie je ook terug in het aanbod kledingwinkels. Je komt binnen in grote warenhuizen, maar ook de kleine boetiekjes oefenen een ongekende aantrekkingskracht uit op mensen die gek zijn op modetrends en een stukje modehistorie.

Neem deel aan een mode gidstour in Antwerpen
Ben je enthousiast over een mode gidstour in Antwerpen? Stel je trip naar de Belgische havenstad dan niet langer uit, maar leer de Antwerpse Zes beter kennen, inclusief hun nalatenschap aan Antwerpen. Het wordt beslist geen saaie tour, want naast interessante feitjes is er genoeg tijd en ruimte om allerlei winkels binnen te stappen. Je stapt nooit met lege handen naar buiten, want je steekt jezelf volledig in het nieuw. Kortom: boek een mode gidstour in Antwerpen en gun jezelf en je partner een fantastisch uitje waar je later met veel plezier op terugkijkt.

Lees meer Lees minder