Alle informatie over de bereikbaarheid van en het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen vind je op

Vervoer in en naar Antwerpen en Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Filters

Sluit map

Maak kennis met culturele hoogtepunten

Periode:
Locaties:
Interesses:
Geschikt voor:
Beschikbare talen:
Aangeboden door:

Maak kennis met culturele hoogtepunten

Antwerpen wordt ook wel gezien als de ‘coolste’ stad van België. Dit heeft Antwerpen vooral te danken aan de bruisende cultuur. Kunst, design, geschiedenis en cultuur komen hier op unieke wijze samen. En hoe kun je Antwerpen nu beter ervaren dan met een culturele gidstour in Antwerpen? Onder begeleiding van een ervaren gids kom je alles te weten over de Antwerpse cultuur en welke uitwerking dit heeft op de stad. Want Antwerpen heeft een aantal prachtige monumenten en biedt daarnaast allerlei mogelijkheden om de cultuur van de stad beter te leren kennen.

Wat zijn begeleide culturele tours in Antwerpen?
Cultuurliefhebbers hebben de keuze uit diverse begeleide culturele tours in Antwerpen. Culturele uitstapjes maak je bijvoorbeeld naar het station of naar het Chocolademuseum. En hoe leuk zijn de onontdekte pareltjes in de Antwerpse schouwburg? Een street art tour in Antwerpen is eveneens een interessante optie. In het Antwerpse straatbeeld kun je namelijk verschillende vormen van street art bewonderen. Je treft het aan op diverse gevels en muren. Kom meer te weten over de diverse street art in Antwerpen en laat je bijpraten door een gids. Het is ook mogelijk om een app te downloaden op je telefoon. Deze mobiele gids laat je kennismaken met de verschillende uitingen van street art in Antwerpen.

Wat maakt een cultuurtour in Antwerpen de moeite waard?
Wil je meer dan alleen maar op het terras zitten? Dan zoek je de cultuur in Antwerpen zelf op en dompel jij je onder in de Antwerpse cultuur. Er zijn talloze musea te bezoeken of attracties die je kunt bewonderen. Het maakt niet uit waar je voorkeur ligt, Antwerpen bruist van de cultuur. Om die reden is een cultuurtour in Antwerpen meer dan de moeite waard. Maak daarom je keuze uit een van de begeleide culturele tours in Antwerpen.

Boek een cultuurtour in Antwerpen
Laat je je graag verrassen tijdens een trip naar Antwerpen? Ga een fantastische korte vakantie tegemoet dankzij de rijke cultuur in Antwerpen. Er is van alles te beleven voor jong en oud. En dat is een prima reden om af te reizen naar Antwerpen. Boek daarom vandaag nog een street art tour in Antwerpen of laat je oog vallen op een van de andere begeleide culturele tours in Antwerpen.

Lees meer Lees minder