Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Contacteer ons team

Experience Antwerp is een initiatief door Antwerpenaren, voor Antwerpenaren én voor bezoekers van onze stad. Als lokale reseller dragen we een kwaliteitsvolle service hoog in het vaandel. Daarom werken we 24/7 om het aanbod up-to-date te houden. Hulp nodig? Ons Antwerps team staat altijd – ja, echt áltijd – voor je klaar.

Stel een vraag Lees onze FAQ

Onze missie

Experience Antwerp is een betrouwbare en intuïtieve one-stop-shop met een breed aanbod aan toeristische activiteiten. In nauwe samenwerking met Stad Antwerpen en de lokale aanbieders maken we dag- en weekendtoeristen wegwijs in al het moois dat Antwerpen te bieden heeft. Ontdek de meest unieke ervaringen, stel je bezoek samen op maat van je wensen en verwachtingen, boek je tickets en beleef de stad van dichtbij! En dat allemaal op één platform.

Tegelijkertijd is Experience Antwerp een uitgestoken hand naar de Antwerpse toeristische sector om de Scheldestad nog meer op de kaart zetten als unieke toeristische trekpleister, en creëren we ruimte om nieuwe initiatieven een duw in de rug te geven.

Onze visie

Met Experience Antwerp zetten we meer dan ooit de volledige Antwerpse toeristische- en belevingsmarkt op de kaart. Zo kan je bij ons terecht voor het meest volledige aanbod aan toeristische tickets en belevingen, zorgvuldig samengesteld in samenwerking met de lokale aanbieders en Stad Antwerpen. Experience Antwerp is de perfecte oplossing om de stad zorgeloos te bezoeken en stimuleert je om nieuwe dingen te ontdekken. Voel wat er leeft in onze fantastische stad!

Stad aan de Stroom

Ons hoofdkantoor

Experience Antwerp
Engelse Beurs 4
2000 Antwerpen

BE0746766376