Corona-update: Vanaf 8 mei 2021 zijn stadswandelingen in openlucht weer toegelaten. Een groepsbezoek/rondleiding in een stadsmuseum is mogelijk vanaf 9 juni 2021. Deze datum is onder voorbehoud en onderhevig aan de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Voor vragen verwijzen we je graag door naar het contactformulier.

EN | FR | DE
Connect: Collectiepresentatie – secundair onderwijs
Connect: Collectiepresentatie – secundair onderwijs

MoMu | Modemuseum

Connect: Collectiepresentatie – secundair onderwijs

Ontdek de Collectiepresentatie van MoMu met een MoMu-gids die aanstuurt op een dialoog in plaats van de traditionele monoloog. MoMu herbergt de grootste verzameling Belgische hedendaagse mode ter wereld. De nieuwe Collectiepresentatie van MoMu blikt terug op vier decennia Belgische mode, aangevuld met een selectie uit de historische collectie van het museum.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands

MoMu is momenteel gesloten wegens renovatie.

From 30/03/2021 10:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

Kies uw tickets, datum en tijd

Selecteer het aantal deelnemers per groepswandeling of het aantal gewenste individuele tickets.

99,50 per groep

Boek hier je schoolbezoek met gids. Nadien kan je je toegangsticket aankopen via onderstaande link naar de MoMu-webshop. De begeleider/leerkracht van de groep en studenten t.e.m. 18 jaar betalen geen toegang maar hebben wel een ticket nodig. Elk ticket geeft niet enkel toegang tot de Collectiepresentatie, maar is ook geldig voor een bezoek aan de tijdelijke expo’s E/MOTION. Mode in transitie en P.LACE.S – De verborgen kant van Antwerpen.

MoMu museumticket

In winkelmandje