Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

EN | FR | DE
Beelden spreken – NT2 (beginner)

Middelheimmuseum

Beelden spreken – NT2 (beginner)

Het Middelheimmuseum organiseert rondleidingen en creatieve ateliers voor het brede gamma van NT2-groepen van het volwassenenonderwijs. Het bezoek biedt daarbij een meerwaarde als taaloefenkans, als kennismaking met het gratis stadspark Middelheimmuseum en verder ook als plek om samen in groep te praten over kunst en natuur. Door samen te kijken en te filosoferen ontdekt je groep meer over de kunstwerken, maar ook over elkaar. Want iedereen kijkt anders en maakt andere associaties.

Het Middelheimmuseum is in volle beweging. Heel wat kunstwerken krijgen een nieuwe plaats in het museum en vanaf schooljaar 2024-2025 kan je kiezen uit een nagelnieuw aanbod.

Kom je in tussentijd naar het park met je klas? De museummedewerkers bekijken graag samen met jou op welke manier zij je optimaal kunnen ondersteunen. Geef een seintje via middelheimmuseum@antwerpen.be of bel naar 03 288 33 60 (dinsdag tot en met zondag tussen 10 en 16.30u).

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands

Beschikbare tijdsloten

Om te weten of het gewenste tijdslot beschikbaar is, voer het aantal deelnemers bij "Groepsgrootte (Groepsticket)" in, kies de taal van de gids en selecteer de datum.

From 08/02/2021 11:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

105,00 per groep
In winkelmandje