Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Filters

Sluit map

Varen op Antwerpse wateren

Periode:
Locaties:
Interesses:
Geschikt voor:
Beschikbare talen:
Aangeboden door:

Varen op Antwerpse wateren

De haven van Antwerpen is de grootste van België en tevens de tweede grootste haven van Europa. De havenwereld is fascinerend en verrast je voortdurend met interessante cijfers en feiten. Je kunt op je eigen houtje de haven ontdekken, maar het is nog leuker om dit te doen onder begeleiding van een gids. Die kan je alles vertellen over de geschiedenis en het reilen en zeilen in de Antwerpse haven. Bovendien is er alle ruimte om een vaartocht te maken over de wateren rondom Antwerpen. Kortom: een gidstour in de haven van Antwerpen is meer dan de moeite waard. Maak de keuze uit verschillende haventours en verwonder je over de grootsheid van de haven van Antwerpen.

Wat is een gidstour in de haven van Antwerpen?
Een gidstour in de haven van Antwerpen betekent dat je onder begeleiding van een professional de haven van Antwerpen bezoek. De gids kent de haven op zijn duimpje en vertelt je alles over het fascinerende Antwerpse havencomplex. Naast een indrukwekkend stukje geschiedenis kom je ook alles te weten over de ambities van de Antwerpse haven. En uiteraard maak je een rondvaart over de Schelde. Een themagerichte rondvaart in Antwerpen is ook een optie. Kies daarom uit verschillende begeleide haven tours in Antwerpen en laat je verrassen door een watertocht in Antwerpen.

Wat maakt begeleide haven tours in Antwerpen aantrekkelijk?
Een rondvaart in Antwerpen is een interessante optie als je meer wilt weten over de Antwerpse haven. Bovendien geeft het jou de kans om Antwerpen op geheel unieke wijze te ontdekken. Dit maakt Antwerp port tours interessant voor zowel jong als oud. Vanaf het water zie je de haven zoals je haar niet eerder hebt gezien. Vaar langs reusachtige schepen, maar zie ook kades, kranen en terminals aan je voorbijglijden.

Neem deel aan rondvaart Antwerpen of ga voor een boottocht op de Schelde
Breng je op korte termijn een bezoek aan Antwerpen en wil je er een leuke tijd van maken? Combineer je trip naar de stad met een rondvaart door Antwerpen. Gaat je voorkeur uit naar een Antwerpse haven tour? Kies voor een havenrondrit en boek je excursie gemakkelijk online. Er zijn opties genoeg zodat je verzekerd bent van een enerverende dag in de haven van Antwerpen. Want dankzij een rondvaart op de Schelde proef je optimaal de sfeer van de Antwerpse haven!

Lees meer Lees minder