Alle informatie over de bereikbaarheid van en het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen vind je op

Vervoer in en naar Antwerpen en Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Filters

Sluit map

Leer over de rijke geschiedenis van Antwerpen

Periode:
Locaties:
Interesses:
Geschikt voor:
Beschikbare talen:
Aangeboden door:

Leer over de rijke geschiedenis van Antwerpen

Wil je meer weten over de geschiedenis van Antwerpen? Dompel je onder in de rijke historie van de stad en neem deel aan een gidstour over de geschiedenis van Antwerpen. De oude binnenstad bijvoorbeeld ademt geschiedenis. Je ziet het op de imposante Grote Markt, maar je vindt het ook terug in de nauwe straatjes met oude gevels. En vergeet ook zeker niet het indrukwekkende stadhuis. Zelfs buiten het centrum van de stad zijn er veel historische schatten te vinden. Kortom: een historische tour in Antwerpen is absoluut de moeite waard en prima te combineren met een weekendje weg naar de Belgische havenstad!

Wat is een gidstour over de geschiedenis van Antwerpen?
Begeleide historische tours in Antwerpen bestaan bijvoorbeeld uit een rondleiding in de historische binnenstad. Er bevinden zich een aantal prachtige parels in het centrum die je zeker moet hebben gezien:. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is er daar eentje van. Maar vergeet ook niet het magnifieke Centraal Station. Zelden heb je zo’n indrukwekkend station gezien als het treinstation van Antwerpen. Naast begeleide historische tours in Antwerpen op bekende plekken, zijn er ook privé rondleidingen mogelijk op diverse andere locaties in de stad.

Waarom kies je voor begeleide historische tours in Antwerpen?
Er zijn allerlei redenen waarom het zinvol is deel te nemen aan een historische tour in Antwerpen. Je leert meer over de rijke historie van de stad en je komt op plekken waar je anders niet zou komen. Om die reden ga je op geheel andere wijze naar de stad kijken en krijg je nog meer respect voor deze Belgische stad. Een historische tour in Antwerpen is bovendien probleemloos te combineren met een dagje uit of weekendje weg. Op een tijdstip dat het jou schikt ga je alleen of samen met je partner of vriendengroep op stap in Antwerpen.

Boek een historische tour Antwerpen
Wil jij Antwerpen ontdekken op een manier zoals je dat niet eerder hebt gedaan? Dan is een gidstour over de geschiedenis van Antwerpen een prima keuze. Vrijwel alles ligt op loopafstand van elkaar en daarom is een tour onder begeleiding van een gids interessant voor zowel jong als oud. Meld je daarom online aan of geef telefonisch een reservering door. We verwelkomen je graag in een van de mooiste steden van België en hebben een ervaren gids die je graag alles vertelt over de historie en geschiedenis van Antwerpen!

Lees meer Lees minder