Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Filters

Sluit map

Proef culinaire hoogstandjes

Periode:
Locaties:
Interesses:
Geschikt voor:
Beschikbare talen:
Aangeboden door:

Proef culinaire hoogstandjes

Inwoners van Antwerpen zijn dol op lekker eten en drinken. Voor bourgondisch genieten zit je hier dan ook helemaal goed. Proef de stad door deel te nemen aan een bijzondere food gidstour in Antwerpen. Dankzij een gegidste culinaire wandeling naar keuze mis je helemaal niets van de culinaire hoogstandjes in Antwerpen. Geniet bijvoorbeeld van Belgisch bier of Vlaamse frieten óf neem deel aan een van de begeleide culinaire tours in Antwerpen. Wij bieden voor ieder wat wils een tour aan.

Wat is een food gidstour in Antwerpen?
Een food gidstour in Antwerpen is een gegidste culinaire wandeling en past prima bij een trip naar deze Belgische stad. Tijdens een 2 tot 3 uur durende tour stop je bij verschillende gastronomische haltes en proeverijen. Terwijl je van geweldig eten proeft, geniet je ook van de mooie omgeving en gezelligheid op straat. Een professionele gids praat je helemaal bij over de ins & outs van culinair Antwerpen. En natuurlijk is je buik goed gevuld na je deelname aan een food gidstour in Antwerpen. Dit kan ook niet anders tijdens een culinair uitje in de stad.

Dit maakt een culinaire wandeling in Antwerpen zo leuk
Wat maakt het interessant om mee te doen aan een culinaire wandeling in Antwerpen? Wel, je ontdekt Antwerpen van zijn smakelijkste kant. Want niet alleen bij mooi weer is het prettig om hier tijd door te brengen, juist ook bij lagere temperaturen is er van alles te beleven op culinair vlak. Tijdens ieder seizoen van het jaar is er een lokale specialiteit die het aantrekkelijk maakt om je tijd er door te brengen. Laat je daarom door niets tegenhouden en boek samen met je partner of vriendengroep een food gidstour in Antwerpen.

Boek begeleide culinaire tours in Antwerpen
Bezoek Antwerpen en maak kennis met de verschillende streekproducten en echt Antwerps bier. Kom daarnaast meer te weten over Belgische frieten en bezoek verschillende restaurants. Wil je verdieping tijdens je trip naar Antwerpen? Kies dan voor een van de begeleide culinaire tours in Antwerpen en geef je deelname online aan ons door. Gidsen vertellen je van alles over de verschillende culinaire hoogstandjes in deze havenstad. Wij zien je graag verschijnen!

Lees meer Lees minder