Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Filters

Sluit map

Laat je verrassen door een veelzijdige stad

Type:

Laat je verrassen door een veelzijdige stad

Antwerpen is toegankelijk voor iedereen. Op diverse publieke ruimtes in Antwerpen speelt het echte leven zich af. Het is niet zomaar dat toeristen naar Antwerpen toekomen voor een korte of lange vakantie. De stad heeft van alles in petto voor liefhebbers van een citytrip. Juist in de publieke ruimtes in Antwerpen is van alles te zien of te beleven. Je bent geen geld kwijt aan entree, maar je neemt wel het typische Antwerpse tot je. Ben je nieuwsgierig naar wat een stad als Antwerpen je te bieden heeft? Laat je verrassen en breng een bezoek aan een publieke ruimte in de stad.

Verwonder je over een diversiteit aan publieke ruimtes in Antwerpen
Er zijn allerlei publieke ruimtes in Antwerpen te vinden die je kennis laten maken met imposante gebouwen, kunstwerken, cultuur of een stukje historie. De Grote Markt bijvoorbeeld is hier een goed voorbeeld van. Op deze plek tref je een aantal bijzondere gebouwen en standbeelden. Maar ook het Centraal Station is zeer indrukwekkend om te bekijken en je hebt geen treinticket nodig om het station te bewonderen. Laat je begeleiden door een ervaren stadsgids als je meer wilt weten over de verschillende publieke ruimtes in Antwerpen. Want ook bijvoorbeeld dichtbij de Schelde is van alles waar te nemen en te ontdekken.

Dit maakt je trip naar Antwerpen de moeite waard
De publieke ruimtes in Antwerpen zijn perfecte manieren om de echte Antwerpenaar te ontmoeten. Publieke ruimtes zijn daarom ware ontmoetingsplaatsen. In de stad krioelt het van inwoners en toeristen. Je dompelt je onder in het Antwerpse stadsleven en je proeft in alles hoe veelzijdig en divers de stad is. Dit merk je bijvoorbeeld tijdens de verschillende weekmarkten, maar ook op een locatie als het Theaterplein.
Cultuur, toerisme en economie worden op unieke wijze met elkaar verbonden. Natuurlijk maak je hier graag deel vanuit en dit maakt daarom je trip naar Antwerpen de moeite waard.

Laat je overdonderen door de publieke ruimtes in Antwerpen
Wekken de verschillende publieke ruimtes in Antwerpen je interesse en wil je meer weten over de diversiteit van de stad? Ontdek Antwerpen op je eigen manier en vind alle informatie die hiervoor nodig is op onze website. Wij geven je graag tips over mooie bezienswaardigheden, gebouwen en monumenten. Daarnaast vertellen we je ook waar je stadsgidsen kunt vinden en hoe je een kan reserveren. Je wilt tenslotte geen enkel hoogtepunt missen en daarom ga je op zoek naar de juiste partij die je kan helpen. Wij beloven je een onvergetelijke citytrip naar Antwerpen en doen er alles aan om onze belofte aan jou volledig waar te maken.

Lees meer Lees minder