Opgelet: sinds 1 augustus 2023 is het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen gewijzigd.

Lees meer op Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen of Vervoer in en naar Antwerpen.

EN | FR | DE

Filters

Sluit map

Ontdek de bekendste Antwerpse attracties

Type:

Ontdek de bekendste Antwerpse attracties

Ga je met je partner of familie op stedentrip naar Antwerpen? Hoe leuk is het om je onder te dompelen in de verschillende attracties in Antwerpen? In de stad valt altijd wel iets te zien of te beleven. Daarom loont het om met elkaar een bezoek te brengen aan een van de attracties in Antwerpen. Welke hoogtepunten mag je beslist niet missen en welke activiteiten zijn leuk om te doen voor jong en/of oud? We vertellen je graag meer over de verschillende uitstapjes die je kunt maken – met of zonder kinderen. Op die manier ben jij zeker van een geslaagde vakantie in Antwerpen.

Welke attracties in Antwerpen mag je niet missen?
Een bekende attractie in Antwerpen is ZOO Antwerpen. Het is de oudste en bekendste dierentuin van Europa. Je bewondert er maar liefst ruim 5.000 diersoorten. Een bezoek aan de dierentuin is vooral interessant voor gezinnen met kinderen. Wil je meer weten over de boeiende geschiedenis van de stad Antwerpen? Ontdek de geheimen van de Middeleeuwen en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren gids. Natuurlijk is je bezoek aan Antwerpen pas echt compleet na een bezoek aan het Chocolate Nation. Dit museum is onlosmakelijk verbonden met de stad en vertelt je alles over de fantastische Belgische chocolade.

Wat zijn de voordelen van Antwerpse attracties bezoeken?
Het bezoeken van of deelnemen aan attracties in Antwerpen is om allerlei redenen de moeite waard. Zo kom je van alles te weten over de stad en wat Antwerpen bijzonder maakt. Antwerpen bruist altijd en dit merk je snel genoeg als je de stad binnenwandelt. Jezelf vervelen is beslist onmogelijk en daarom dompel je je volledig onder in de Antwerpse cultuur en geschiedenis. Dit kan op je eigen tempo, maar het is ook mogelijk om interactief bezig te zijn of je te laten leiden door een gids. Op die manier is er voor iedereen genoeg te ondernemen dat werkelijk voldoening geeft.

Kom alles te weten over attracties in Antwerpen
Maak je graag een historische stadswandeling? Wil je meer weten over de geschiedenis van Antwerpen? Of gaat je voorkeur uit naar een rondvaart over de Schelde? In Antwerpen kan het allemaal. Met een grote diversiteit aan attracties in Antwerpen ga je een geslaagde trip tegemoet. Struin op je gemak door de Belgische havenstad en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de attracties in Antwerpen. Wil je alles weten over een bepaalde attractie of bezienswaardigheid? Onze website geeft je alle informatie die nodig is om er een fantastisch weekend of vakantie van te maken!

Lees meer Lees minder