Corona-update: Vanaf 8 mei 2021 zijn stadswandelingen in openlucht weer toegelaten. Een groepsbezoek/rondleiding in een stadsmuseum is mogelijk vanaf 9 juni 2021. Deze datum is onder voorbehoud en onderhevig aan de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Voor vragen verwijzen we je graag door naar het contactformulier.

EN | FR | DE
Highlights – secundair & hoger onderwijs
Highlights – secundair & hoger onderwijs
Highlights – secundair & hoger onderwijs

MoMu | Modemuseum

Highlights – secundair & hoger onderwijs

Tijdens dit bezoek maak je kennis met alles wat MoMu te bieden heeft! Een MoMu-gids neemt je mee door de tijdelijke tentoonstelling E/MOTION. Mode in transitie en geeft een kijk op de Collectiepresentatie met topstukken van Martin Margiela, A.F. Vandevorst, Ann Demeulemeester, Raf Simons, … Je brengt daarna kort een bezoek aan de tentoonstelling P.LACE.S – De verborgen kant van Antwerpen en ook de MoMu-bibliotheek wordt niet vergeten.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Frans, Engels

MoMu is momenteel gesloten wegens renovatie.

From 31/03/2021 10:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

Kies uw tickets, datum en tijd

Selecteer het aantal deelnemers per groepswandeling of het aantal gewenste individuele tickets.

120,00 per groep

Boek hier je schoolbezoek met gids. Nadien kan je je toegangstickets aankopen via onderstaande link naar de MoMu webshop. De begeleider/leerkracht van de groep en studenten t.e.m. 18 jaar betalen geen toegang maar hebben wel een ticket nodig; studenten vanaf 19 jaar kunnen genieten van een kortingstarief.

MoMu museumticket

In winkelmandje