Corona-update: Vanaf 8 mei 2021 zijn stadswandelingen in openlucht weer toegelaten. Een groepsbezoek/rondleiding in een stadsmuseum is mogelijk vanaf 9 juni 2021. Deze datum is onder voorbehoud en onderhevig aan de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Voor vragen verwijzen we je graag door naar het contactformulier.

Digitale rondleiding: Gids bezoekt NT2-groep

Middelheimmuseum

Digitale rondleiding: Gids bezoekt NT2-groep

Via een interactief gesprek tussen de deelnemers en de gids bieden we de deelnemers een taalkans over het Middelheimmuseum en zijn kunstcollectie. De gids komt online ‘op bezoek’ bij je groep en nodigt je groep uit om te spreken over kunst. Hiervoor gebruikt hij een presentatie met foto’s van kunstwerken uit het museum. De gids zet maximaal in op interactie met je groep.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands

Wegens de huidige maatregelen zijn groepsbezoeken in een stadsmuseum niet toegelaten (met uitzondering van de buitenactiviteiten). Een groepsbezoek binnen met gids is terug mogelijk vanaf 1 juni 2021. Deze datum is onder voorbehoud. Gelieve de actuele coronamaatregelen te raadplegen op de website van het museum.

From 11/02/2021 11:00 pm (UTC) until 30/06/2021 9:59 pm (UTC)

Kies uw tickets, datum en tijd

Selecteer het aantal deelnemers per groepswandeling of het aantal gewenste individuele tickets.

90,00 per groep
In winkelmandje