Corona-update: Omwille van de huidige maatregelen kan je niet boeken voor de periode februari & maart. Een stadswandeling in openlucht kan weer plaatsvinden vanaf 1 april 2021, een groepsbezoek/rondleiding in een stadsmuseum is mogelijk vanaf 1 mei 2021. Deze data zijn onder voorbehoud en onderhevig aan coronamaatregelen die op dat moment gelden. De coronamaatregelen beperken eveneens het maximaal aantal toegelaten deelnemers. Voor specifieke informatie over de Antwerpse Stadsgidsen of de historische wandelingen van stad Antwerpen, klik je op de link. Voor vragen kan je bij ons terecht via info@experienceantwerp.be.

EN | FR | DE
Cadixwijk
Cadixwijk

Antwerpse Stadsgidsen

Cadixwijk

De Cadixwijk is een minder bekend stuk van het noordelijke Antwerpse stadsdeel het Eilandje. In de negentiende eeuw was de plek een levendige havenbuurt, maar door de uitbreiding van de haven naar het noorden kwam de buurt vanaf de jaren 1960 in verval. Dankzij het masterplan van de stad voor het Eilandje komt de buurt nu opnieuw tot leven. Op dit moment ondergaat de Cadixwijk een metamorfose. Het aantrekkelijke nieuwe Schengenplein is zelfs uitgegroeid tot een van de grootste groene pleinen van de stad.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Frans, Engels

From 01/11/2020 11:00 pm (UTC) until 31/12/2030 10:59 pm (UTC)

Kies uw tickets, datum en tijd

111,00 per groep

Let op – deze rondleiding start op de volgende locatie:
Op de Godefriduskaai aan het Willemdok, ter hoogte van het Felixpakhuis
Godefriduskaai 30
2000 Antwerpen

Indien je geen gepast tijdslot vindt, een alternatieve startlocatie wenst of andere specifieke vragen hebt, contacteer ons dan via: info@experienceantwerp.be of +32 3 205 56 05

In winkelmand